Рами с гумени вериги

Фирма ЕМ-ТРАК е създадена да задоволи търсенето на пазара на ходови рами за комбайни и трактори. Предлаганите от нас рами с гумени вериги са предназначени за всички марки комбайни. Рамите позволяват движение на комбайна с висока скорост (до 30км/ч), добра проходимост и комфорт при управление, като същевременно запазват цялостта на почвата.
Рамите са разработени в три варианта ULTRON, TRITON и EVO AXLE. Разликата в моделите е в ходовата част със стоманено или гумено покритие, брой на ролките, широчина на веригите (BRIDGESTONE / GOODYEAR). Като нововъведение се счита изнасянето на предното водещо колело с ъгъл спрамо почвата до 400, което позволява проходимост на машинaта дори в най-трудните условия на работа.

Окомплектоването на селскостопанските машини с ходови рами с гумени вериги намалява времето за работа, когато почвата е много влажна и кална. Това позволява използването на машините по всяко време и във всякакви условия, което води до спестяване на време и финансови средства.
Ходовите рами са важна инвестиция в селското стопанство, защото увеличават продуктивността на машината, като намаляват разхода на гориво, тъй като машините могат да се движат бързо без да затъват във всички типове почва.

Предимства  на верижните модули

  • намаляват натиска върху почвата
  • по-голяма стабилност и контрол върху машината
  • бърза и лесна поддръжка
  • бързо и лесно монтиране на машината (около 1 час)
  • опазване на почвата и спестяване на операции
  • по-голяма производителност
  • по-голяма прецизност
  • спестяване  на време

Машините оборудвани с нашите верижни модули показват впечатляващи резултати при обработка на почвата.

12,5% НАМАЛЯВАНЕ РАЗХОДА НА ГОРИВО, ПОСРЕДСТВОМ ПО-ДОБРОТО СЦЕПЛЕНИЕ НА ВЕРИЖНИЯ МОДУЛ С ПОЧВАТА!

28,5% НАМАЛЯВАНЕ РАЗХОДА НА ГОРИВО, ПОСРЕДСТВОМ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ТЕГЛОТО НА МАШИНАТА ВЪРХУ ПО-ГОЛЯМА РАБОТНА ПЛОЩ, КОЕТО НАМАЛЯВА ЗАТЪВАНЕТО.

Графиката показва сравнение между производителите на най-добрите верижни модули в целия свят. Основен параметър предоставен от всеки производител е контактната повърхност с почвата.

От графиката се вижда, че предлаганата от нас ходова рама (POLUZZI – ULTRON 864MM), предлага контактна повърхност с почвата 4,98м2.
Колкото по-голям е този параметър толкова по-голяма е работната площ на машината с почвата, по-голяма стабилност и проходимост на комбайна във влажни и блатисти условия.