Товарни рампи

Предлаганите от ЕМ ТРАК  рампи са с дължина до 5 метра и обща товароносимост до 25 000кг. Рампите са ръчно производство и отговарят на

всички изисквания за качество в съоветствие със стандартите за качество ISO 9001.Те могат да бъдат поръчани с гумено покритие и с допълнителен страничен борд.

Във връзка с това да предложим най-доброто решение, ние бихме искали да посъветваме нашите клиенти как да подберат най-подходящата товарна рампа за техните нужди. В случай, че е необходима допълнителна техническа информация, не се притеснявайте да се свържете с наш търговски представител.

 

  1. Предоставете теглото на машината
  2. Моля да ни информирате относно междуосевото разстояние на машината.
  • всяко междуосево разстояние отговаря на товароносимостта на рампите. Тази стойност се предостава в техническата спецификация на товарните рампи.

  • за транспортни средства с малко междуосево разстояние и голямо тегло  (мотокари), не е в сила зависимосста между междуосевото разстояние и товароносимостта на рампата. Моля в такива случай да се свържете с наш технически представител.

Оферираната цена и информация за товароносимост се отнасят за една рампа.

 

2.Моля да ни информирате дали машината е колесна или верижна. Ако машината е верижна, моля да предоставите широчината на ходовата верига.

Технически парамери при избор на товарна рампа

* височина на рампата

* широчина на рампата

* рампа без и със страничен борд

* рампа без и с гумено покритие